Du er her: Forside /
Rensningsanlæg02 655

Virksomheder

Har din virksomhed en eller flere større reststrømme, der kan genanvendes? HedeDanmark servicerer alle typer virksomheder, som ønsker at optimere udnyttelsen af deres affald. Nemt, hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser.

Hvordan vil du helst samarbejde med HedeDanmark?
Foretrækker du en erfaren og solid miljøentreprenør i totalentreprise? Vi tager gerne udfordringen op og laver et forpligtende samarbejde om alle led i værdikæden. Fra produktionssted til slutbruger incl. administration og dokumentation til modtager og myndigheder. Det frigør værdifulde medarbejdere i organisationen og bidrager til en bedre produktionsøkonomi.
 

Med en lang historik og tradition for grønne løsninger er HedeDanmark det naturlige valg af samarbejdspartner til øget genanvendelse og fremme af den cirkulære økonomi. 

 

Som kunde er du med til at vælge den samarbejdsform, der er mest optimal for dig. Vi arbejder i stigende grad med OPP (offentlig privat partnerskab) – også i forhold til private virksomheder. Her sker samarbejdet i åben og transparent økonomi og med fælles udviklingstiltag for at sikre en til stadighed bedre og billigere løsning af opgaverne.

HedeDanmark er kendetegnede ved:

  • Fuld afsætningssikkerhed
  • Høj grad af kvalitetssikring og dokumentation
  • ISO-certificering
  • Specialiserede og kundetilpassede løsninger
  • Høj faglighed
  • Understøttelse af kredsløbstankegangen med fokus på ressourcegenanvendelse 

 

Forsyningsselskaber 
Vand- og spildevandsselskaberne har siden midten af 90’erne været vigtige kunder for HedeDanmark. For en lang række af landets forsyningsselskaber er HedeDanmark den foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med sikker og konkurrencedygtig håndtering af biogødning (spildevandsslam) samt tømning af slammineraliseringsanlæg og slambede. Her trækker forsyningsselskaberne på vores store viden og erfaring. 

 

HedeDanmark er i dag landets største aktør på området og håndterer årligt mere end 150.000 tons biogødning, som primært genanvendes direkte til jordbrugsformål. Vi er ligeledes markedsledende i genanvendelse af træ- og halmaske. Få gavn af vores viden og kontakt os for sparring.

Food-/pharma virksomheder
HedeDanmark har med målrettet fokus øget porteføljen af private virksomheder. Dette er primært sket inden for food-/pharma industrien, hvor virksomheder i tæt arbejde med vores specialister sikrer en effektiv og ansvarlig udnyttelse af restprodukterne. HedeDanmark håndterer i dag årligt over 250.000 tons fra food-/pharma virksomheder, som går til biogasanlæg, jordbrugsformål, foder eller anden industriel genanvendelse.

Mikroskop2017-800

Stor knowhow i recirkulering kombineret med sikker logistik gør os til en værdiskabende partner for virksomheder, og vi er altid på udkig efter nye og spændende kunder. Brug os til at optimere jeres værdikæde og til gavn for jeres CSR profil.

Vores kundefokus er to-delt. Vi skelner således mellem "Forsyningsselskaber" og "Food-/pharma virksomheder"

  • ”Forsyningsselskaber”, hvor restprodukterne typisk er biogødning (spildevandsslam), bioaske mv.
  • ”Food-/pharma virksomheder”, hvor restprodukterne f.eks. kan være egnet til foder, gødning, bioforgasning, kompostering eller indgå i en industriel produktion.


Læs mere om mulighederne i vores sidemenu.

 

Kontakt os

 Spildevandsslam telefon

Ring til os nu:

87 28 10 00

 Spildevandsslam mail

Skriv til os:

Find mailadresse

 Spildevandsslam kort

Find vores kontor:

Se vores kort

Spildevandsslam ansatte

Find medarbejderen:

Liste over ansatte

sellihca-supplier-logo-stamp-185px
Download vores brochure
Kunde_brochure_thumb.jpg
Pjece fra BGORJ om Biogødning & Kompost  
 

© HedeDanmark a/s | Rho 3, Søften, 8382 Hinnerup | Linnés Allé 2, 2630 Taastrup | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker