Du er her: Forside /
Natur_ved_vaadrumsarealer

Miljø

Alle har en holdning til miljø – heldigvis.

Et godt naturmiljø er i vores fælles interesse, men også et fælles ansvar for alle. Ingen kan være mere interesseret i et godt naturmiljø end de, der færdes i det eller er forretningsmæssigt afhængige af det. Det gælder også for HedeDanmark. Af samme grund har vi i mere end 150 år arbejdet med miljø og natur for jordbruget og en række virksomheder med samme interesse og værdier som os. Også kommercielt.

 

Fra politisk hold er der opstillet mål og krav til et renere miljø. Det gælder også ressourceforbrug og genanvendelse, hvilket bl.a. er synliggjort i Regeringens ressourcestrategi med titlen "Danmark uden affald. Genanvend mere – forbrænd mindre". Målet er at gøre Danmark fri for affald ved at genanvende alle restprodukter. Det stiller store krav til virksomhederne, men åbner også for nye forretningsmuligheder for de, der ser det som en spændende udfordring. Dem kender vi mange af.

 

Her er en liste med eksempler på vores store kontaktflade, som kommer vores kunder og samarbejdspartnere til gavn: 

Vi har stor erfaring med dialog med: 

  • kommunale sagsbehandlere 
  • virksomheder, som vil have forbedret deres grønne virksomhedsprofil
  • landmænd, der ønsker at modtage organisk affald på en miljømæssig sikker måde 
  • forskere, som har en uvurderlig viden på området
  • journalister, som ønsker at få vores syn på sagen
  • politikere, der har deres principielle holdning til området


Nyttiggørelse er sund fornuft

Genanvendelse er helt i tråd med HedeDanmarks værdier. Sund fornuft og sund forretning er et bæredygtigt forretningsgrundlag, som vi gerne deler med vores kunder. Lovgivningen og trenden er med os her. Danmark er et foregangsland, der hører til de skrappeste i verden mht. udbringelse af slam på landbrugsjord. Det giver tryghed for alle og gavner det langsigtede samarbejde.

Økonomien skal være i top ved genanvendelse. Vi står for kvalitet i alle led og styrer efter, at vores kunder mærker en forskel, når vi indleder et samarbejde. Både på økonomien og miljøet.
 

Har du eller din virksomhed lyst til en snak om natur og miljø? Ring eller skriv og få en snak med en af vores miljøspecialister.


 

  

Kontakt os

 Spildevandsslam telefon

Ring til os nu:

87 28 10 00

 Spildevandsslam mail

Skriv til os:

Find mailadresse

 Spildevandsslam kort

Find vores kontor:

Se vores kort

Spildevandsslam ansatte

Find medarbejderen:

Liste over ansatte

Film om genanvendelse
Klik på billedet for at høre og se, hvordan HedeDanmark genanvender restprodukter til gavn for klima, miljø og natur.
Fakta
Beregninger fra Københavns Universitet viser, at der lagres op til 180 kg CO2 pr. ton slam, der udbringes på landbrugsjord.

 

Eksperter forventer, at de kendte fosforkilder på verdensplan vil løbe tør inden for de næste 50-100 år.

 

© HedeDanmark a/s | Rho 3, Søften, 8382 Hinnerup | Linnés Allé 2, 2630 Taastrup | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker