Du er her: Forside /
Landmænd-traktor-vogn-655

Landmænd

Billig gødning og foder til din bedrift fra HedeDanmark.

Landbruget er den vigtigste spiller i et godt miljø. Over 150 års godt samarbejde har lært HedeDanmark, hvad der skal til for et godt match i samarbejdet. Stigende interesse for genanvendelse skyldes især landmændenes grønne tankegang og lyst til at udnytte ressourcer bedre. Til gavn for både miljø og driftsøkonomi. Den udvikling støtter vi gerne op om.

HedeDanmark kan tilbyde følgende billige restprodukter:


Alle produkter opfylder landbrugets egne krav til renhed, kvalitet og miljøvenlighed. Vi fører løbende forhandlinger og erfaringsudveksling i relevante udvalg. Læs mere under afsnittet om miljø og certificering. Eller se under “miljø” vores videofilm om genanvendelse af restprodukter fra en fødevarevirksomhed. 

 

Der er (mange) penge at spare
Genanvendelse af restprodukter til enten billig gødning eller foder stiger voldsomt i tiden. Landbrugets økonomiske situation gør det mere aktuelt end nogensinde at finde besparelser på forbruget af gødning og foder. Vigtigt for driften er det at finde en samarbejdsform, der passer ind i dagligdagen og årstidens rytmer. Ved modtagelse af restprodukter sikres den opmærksomme landmand billig – i visse tilfælde gratis – gødning eller foder til bedriften. Der kan således være mange penge at spare.

Stor tillid til vores ydelser
HedeDanmark er den største formidler af restprodukter i Danmark og har på dette område siden 90’erne haft et godt og frugtbart samarbejde med landbruget. Vi har således en stor og bred erfaring på området. Vores medarbejdere er fagligt kompetente, veluddannede og erfarne med landbrugets vilkår.

Uforpligtende rådgivning i hele landet
Uanset din bopæl i landet kan vi tilbyde en uforpligtende snak om dine muligheder for at få udbytte af genanvendelse til gavn for miljøet og din driftsøkonomi. Du er velkommen til at kontakte os for generelle spørgsmål.

 
I vores sidemenu kan du klikke for at læse mere om vores foder- og gødningsprodukter. 

Kontakt os

 Spildevandsslam telefon

Ring til os nu:

87 28 10 00

 Spildevandsslam mail

Skriv til os:

Find mailadresse

 Spildevandsslam kort

Find vores kontor:

Se vores kort

Spildevandsslam ansatte

Find medarbejderen:

Liste over ansatte

Produktblad om biogødning (download)
Spildevandsslam_løsblad_thumb.jpg
Produktblad om aske (download)
Aske_løsblad_thumb.jpg
Download brochure
Hvor tilgængeligt er fosfor i forskellige behandlinger af biogødning?

© HedeDanmark a/s | Rho 3, Søften, 8382 Hinnerup | Linnés Allé 2, 2630 Taastrup | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker