Du er her: Forside /
Foder_fabrik_thumb

Alternative fodermidler til bl.a. kvæg, svin og heste

I en tid med høje foderpriser er det helt naturligt, at man som husdyrproducent ser sig om efter alternative fodermidler, som kan stabilisere udgifterne til foder.

Der findes en række restprodukter fra virksomheder, der forarbejder fødevarer, der er egnede som foder. Kendetegnene for disse er ofte, at der er stor sikkerhed forbundet med at bruge dem, da virksomhedernes ”hovedprodukt” er godkendt til konsum, hvorved råvaren har været gennem en række strenge, veterinære godkendelser. Disse restprodukter findes både lokalt og regionalt.

Vi tilbyder følgende foderprodukter:
 

Produkt: Særligt egnet til:Leveres primært til:Periode:
 Kartoffelpulp MalkekvægSønderjylland, 
Midtjylland og Fyn
 Sep. - dec.
 Maltspirer Kvæg, svin og hesteSjælland, Lolland, Falster, Fyn, Sønderjylland og Midtjylland Hele året
 Mask KvægSjælland, Lolland, Falster, Fyn, Sønderjylland og Midtjylland Hele året
 Kartoffelskræller KvægNordfyn og omkring Fredericia og Kolding Hele året
 Chips og snacks  Slagtesvin og
 smågrise
Nordfyn og omkring Fredericia og Kolding Hele året

 

For at disse restprodukter er interessante for dig som landmand, er det naturligvis vigtigt, at du kan forvente stabilitet mht. levering, og at produktet er ensartet af hensyn til foderoptimeringen.
 

Stabilitet
Stabilitet er vigtigt – både for virksomheden og for dig som landmand. Dette er jo et godt udgangspunkt. Vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan, for at du kan modtage den ønskede mængde med faste intervaller. Så ved både du og vi, hvad vi kan regne med.
 

Ensartet kvalitet
Optimering er kodeordet for succes, uanset hvilket fag man arbejder indenfor. Det er ofte de sidste marginaler, der gør forskellen. Heldigvis stammer restprodukterne fra virksomheder, hvor optimering også er helt centralt, og hvor ensartethed er et krav. Derfor er der ofte et meget lille udsving i kvaliteten af de restprodukter, som er egnede til foder. Det er således let at lade dem indgå i foderplaner.

 

Økonomi
Det er økonomisk attraktivt at modtage disse typer foder i forhold til traditionelt foder, og fodervirkningen er i de fleste tilfælde sammenlignelig med traditionelt foder. For oplysninger om priser og betingelser – ring til os.


 

Kontakt os

 Spildevandsslam telefon

Ring til os nu:

87 28 10 00

 Spildevandsslam mail

Skriv til os:

Find mailadresse

 Spildevandsslam kort

Find vores kontor:

Se vores kort

Spildevandsslam ansatte

Find medarbejderen:

Liste over ansatte

pulp-til-foder-800
Film om genanvendelse
Klik på billedet for at høre og se, hvordan HedeDanmark genanvender restprodukter til gavn for klima, miljø og natur.

© HedeDanmark a/s | Rho 3, Søften, 8382 Hinnerup | Linnés Allé 2, 2630 Taastrup | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker