Du er her: Forside /
Biogasanlæg_655x120

Biogasanlæg

HedeDanmark har specialiseret sig i at håndtere, formidle og nyttiggøre organiske restprodukter til biogasproduktion. Desuden hjælper vi også gerne efterfølgende med at afsætte den afgassede biomasse tilbage til landbruget. 

Nyttigørelsen af restprodukter til biogasproduktionen sker ud fra et ønske om at udnytte produkternes energi- og næringsstofpotentiale. I den forbindelse har vi mulighed for at levere en række organiske restprodukter til biogasanlæg overalt i Danmark.

De produkter, vi har mulighed for at levere, har varierende indhold af fedt, protein, sukker, tørstof og næringsstoffer. Der kan således være stor forskel på prissætningen af de forskellige produkter.

Det er muligt at tilpasse leveringen efter det enkelte anlægs ønsker og behov med hensyn til f.eks. leveringshyppighed. 

Vores produkter til biogas
I vores sidemenu kan du se de produkter og produkttyper, som HedeDanmark kan levere netop nu. Derudover har vi en række produkter inden for processpildevand, som er velegnet til biogasanlæg i større eller mindre mængder. Som noget nyt kan vi også fremover levere bæredygtighedscertificerede biomasser (ISCC). Kontakt os for at høre nærmere.
 
Afsætning af afgasset biomasse

Flere biogasanlæg giver udtryk for, at afsætning af den overskydende, afgassede biomasse er et irritationsmoment, der tager forholdsvis meget tid. Tid, der ofte går fra den løbende optimering af den daglige drift. HedeDanmark hjælper gerne med at afsætte den mængde afgassede biomasse, som biogasanlægget ikke selv har leveringsaftaler på. Kontakt gerne områdedirektør Sune Aagot Sckerl på M: 23 72 12 66 eller e-mail saa@hededanmark.dk for yderligere informationer.

silo_HDlastbil
ISCC-lille
ISCC certificeret
HedeDanmark har også mulighed for at levere biomasser til biogasproduktionen, som er bæredygtighedscertificerede efter retningslinjerne i ISCC.
Brug for mere info? Kontakt os nu
Kasper Stefanek
Kasper Stefanek
Markedschef
  

© HedeDanmark a/s | Rho 3, Søften, 8382 Hinnerup | Linnés Allé 2, 2630 Taastrup | CVR 27623549 | Kontakt os | Cookies og privatlivspolitikker